Responsive Webdesign, Content Management System, Car Configurator
Als enige in het segment heb je met de unit(s) van Outbase ONE een volwaardige camperervaring door de comfortabele leefruimte in de cabine. Gaaf concept? Check! De geniën achter Outbase hadden alleen nog een digitale visitekaart nodig om hun liefde voor campervans met de wereld te delen. 
    Om de passie achter Outbase te waarborgen, bundelde we de kracht van ons netwerk. Voor de website de lucht in kon moesten er namelijk een remake van de huisstijl, sprekende layout, CMS systeem en een flinke lijst aan functionaliteiten gerealiseerd worden.
    Na de initiële onderzoeksfase zijn een designer, een illustrator en programmeurs aangehaakt. Met Studio Sonny aan het roer werd Outbase Campervans met een religieuze zorgvuldigheid toegespitst op de wilde wensen van Outbase. 
    Pixel perfect was de bottom line, perfect uitgelijnde cross-platform responsiviteit het resultaat. Hoewel groen letterlijk hetgeen is waar de website op leunt, is het kloppende hart de configurator. Hiermee kan de websitebezoeker alvast het avontuur proeven en een idee krijgen van de wijde mogelijkheden. 
Back to Top